doc. Ing.

Eva Vítová

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – docent

+420 54114 9353, +420 54114 9475, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Eva Vítová, Ph.D.

Projekty

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2019
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.01.2018, ukončení: 31.12.2018
    Detail

  • 2017

    Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.01.2017, ukončení: 31.12.2017
    Detail

  • 2016

    Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.01.2016, ukončení: 31.12.2016
    Detail

  • 2015

    Moderní postupy výroby a hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, jejich složek a potravinářských surovin, zahájení: 01.01.2015, ukončení: 31.12.2015
    Detail

  • 2014

    Aplikace progresivních postupů pro zabezpečení zvyšování kvality a bezpečnosti potravin při výrobě a kontrole, zahájení: 01.01.2014, ukončení: 31.12.2014
    Detail

  • 2013

    Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
    Detail

  • 2012

    Inovace a zkvalitnění výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2012, ukončení: 31.12.2012
    Detail

  • 2011

    Zavedení nových metod do praktické výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

  • 2010

    Zavedení nových metod do praktické výuky senzorické analýzy, zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
    Detail

  • 2004

    Inovace a zkvalitnění výuky senzorické analýzy potravin, zahájení: 01.01.2004, ukončení: 31.12.2004
    Detail

  • 2003

    Využití metody SPME ke stanovení aromatických látek sýrů, zahájení: 01.01.2003, ukončení: 31.12.2003
    Detail