doc. Ing.

Eva Vítová

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – docent

+420 54114 9353, +420 54114 9475, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Eva Vítová, Ph.D.

Výuka

Konzultační hodiny

pondělí, 13:00 - 17:00, P/02/A3097 (Purkyňova 118, Brno 61200)
středa, 13:00 - 17:00, P/02/A3097 (Purkyňova 118, Brno 61200)

Garantované předměty

B_SLPFCHTSummer Laboratory Project in Food Chemistry and Technology - bachelor study
Anglicky, letní, FCH
B_WLPFCHTWinter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology - bachelor study
Anglicky, zimní, FCH
MCO_HYPHygiena potravin
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_HYPHygiena v potravinářských technologiích
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MCO_SAPSenzorická analýza potravin
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_SAPSenzorická analýza potravin
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DCO_POTSpecializované potravinářské technologie
Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
MCO_TPOTechnologie potravin
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_ZPTZáklady potravinářských technologií
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2019/2020

Vyučované předměty

MCO_HYPHygiena potravin
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCO_LAB2_PLaboratoř oboru II - PCHBT
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
BC_MIB_PPraktikum z mikrobiologie
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MCO_SAPSenzorická analýza potravin
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_ZPTZáklady potravinářských technologií
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2019/2020