Nabídka programů

Pokročilé automobilové
inženýrství

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Vstupte do světa Pokročilého automobilového inženýrství, kde lze objevit nekonečné možnosti pro mladé lidi! Naším cílem je připravit vás na výzvy budoucnosti a vybavit vás rozhodujícími dovednostmi v oblasti automobilového inženýrství. Provedeme vás světem strojírenství, elektrotechniky a informatiky, a to vše s důrazem na aplikace v automobilovém průmyslu. Umožníme vám zapojit se do rychlého rozvoje elektromobility.

Studium vás zavede do hlubin výzkumu, vývoje, simulací, modelování a konstrukce moderních dopravních prostředků, zejména se zaměřením na motorová vozidla. Budete mít možnost nahlédnout do výzkumu a vývoje budoucích hybridních a elektrických vozidel. Po absolvování programu budete nejen disponovat teoretickými znalostmi, ale také praktickými dovednostmi, které vás připraví stát se odborníky schopnými okamžitě zasáhnout do praxe.

Ať už vaše sny směřují k práci v automobilovém průmyslu, nebo ve vývojových kancelářích s technickým zaměřením, náš program vám poskytne klíčové schopnosti a dovednosti potřebné pro úspěšnou kariéru. Připravte se na vzrušující výzvy a staňte se součástí nové generace odborníků, kteří formují budoucnost automobilového inženýrství!

Tento program zajišťuje Ústav automobilního a dopravního inženýrství.

E-přihláška

Vaše klíče do světa automobilového inženýrství

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FSI!

Jak se dostat na FSI