Nabídka programů

Realizace staveb

Prezenční 1.5 roku Zakončeno titulem Ing.

Díky oboru Realizace staveb budete u toho, když se tvoří něco nového a zajímavého. S námi budete ovlivňovat chod událostí. Každý den pro vás bude plný nových výzev a dobrodružství, srovnatelných s adrenalinovými sporty. Časem se naučíte připravit a řídit stavbu. Poznáte, že je to mnohdy opravdu náročné, ale krásné povolání a na našem studijním oboru si to vyzkoušíte už během studia.

Po bakaláři se můžete vrhnout do studia magisterského studijního oboru Realizace staveb, který vás správně nasměruje pro stavební praxi. V ní však samotné teoretické znalosti o stavebních konstrukcích nestačí. Potřebujete k tomu získat i další znalosti o moderních technologiích, využití stavebních softwarů, o nových způsobech řízení staveb a pracovních kolektivů, znalosti z oblasti ekonomické, logistické, enviromentální, organizační a právní. Po absolvování budete pracovat v provozních odděleních stavebních firem nebo jako soukromý podnikatel.

E-přihláška

Stavíme o sto šest.

1. ročník

Studium navazujícího magisterského oboru Realizace staveb probíhá ve třech semestrech, takže chcete-li u toho stíhat i vše ostatní, co ke studentskému životu prostě patří, nebudete se opravdu nudit. Začíná se hned pěkně zostra. Teoretické předměty vás zastihnou hned v prvním semestru. Avšak váš studijní obor je především o praxi. To dokazuje hned v úvodu studia „draft“ stavebních firem, ve kterém budete mít i vy možnost navázat kontakt s významnými stavebními společnostmi. V druhém semestru strávíte 10 týdnů na probíhající zajímavé stavbě jako zaměstnanec, a to na pozici asistenta stavbyvedoucího.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Pojďte na FAST!

Jak se dostat na FAST