Publication detail

Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou

MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. ZIELIŃSKI, H. Zielińska, D. BEDNÁRIKOVÁ, A. ŠIMKO, P.

Original Title

Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou

English Title

Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Type

abstract

Language

Czech

Original Abstract

Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky

English abstract

Effect of different kinds of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Keywords

akrylamid, perníčky, koření, pohanka

Key words in English

acrylamide, ginger cakes, spices, buckwheat

Authors

MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; Zielińska, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; ŠIMKO, P.

Released

25. 5. 2011

ISBN

978-80-970712-1-9

Book

Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov

Pages from

53

Pages to

53

Pages count

1

BibTex

@misc{BUT73898,
  author="MARKOVÁ, L. and CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and ZIELIŃSKI, H. and Zielińska, D. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and ŠIMKO, P.",
  title="Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou",
  booktitle="Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov",
  year="2011",
  pages="1",
  isbn="978-80-970712-1-9",
  note="abstract"
}