Detail publikace

Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou

MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z. KUKUROVÁ, K. ZIELIŃSKI, H. Zielińska, D. BEDNÁRIKOVÁ, A. ŠIMKO, P.

Originální název

Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou

Anglický název

Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky

Anglický abstrakt

Effect of different kinds of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Klíčová slova

akrylamid, perníčky, koření, pohanka

Klíčová slova v angličtině

acrylamide, ginger cakes, spices, buckwheat

Autoři

MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; ZIELIŃSKI, H.; Zielińska, D.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; ŠIMKO, P.

Vydáno

25. 5. 2011

ISBN

978-80-970712-1-9

Kniha

Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov

Strany od

53

Strany do

53

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT73898,
  author="MARKOVÁ, L. and CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and ZIELIŃSKI, H. and Zielińska, D. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and ŠIMKO, P.",
  title="Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou",
  booktitle="Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2011 - Zborník abstraktov",
  year="2011",
  pages="1",
  isbn="978-80-970712-1-9",
  note="abstract"
}