Project detail

Inovace a podpora výuky předmětu „Konstrukce elektronických zařízení“

Duration: 01.01.2005 — 31.12.2005

Funding resources

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)

- whole funder (2004-04-07 - not assigned)

On the project

Projektu je zaměřen na zvýšení kvality výuky předmětu 'Konstrukce elektronických zařízení'. Tento předmět je jako volitelný přednášen ve studijním programu Technická kybernetika pro 55 studentů, Elektronika a sdělovací technika pro 85 studentů a v studijním programu Teleinformatika, kde jej absolvuje průměrně 80 až 90 studentů. Cílem je inovace a podpora výuky předmětu. Projekt předpokládá obnovu programového vybavení pro počítačová cvičení a doplnění technických zařízení pro praktickou výuku předmětu. Pozornost bude při výuce zaměřena na přechod od počítačového návrhu k praktické konstrukci a testování navrhovaných zařízení. Budou vytvořeny elektronické studijní materiály a učební texty tak, aby odpovídaly současnému vývoji v oboru.

Keywords
Konstrukce elektronických zařízení

Key words in English
Design and Technology of Electronics Devices

Mark

3189

Default language

Czech

People responsible

Lattenberg Ivo, doc. Ing., Ph.D. - principal person responsible

Units

Department of Telecommunications
- (2004-04-07 - not assigned)

Results

Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. Ing. Petr Daněček. Inovace a podpora výuky předmětu "Konstrukce elektronických zařízení". Brno: FRVŠ, 2005. s. 1 ( s.)
Detail

Václav Zeman Jiří Mišurec. Centrum výuky konstrukce elektronických zařízení. In Moderní směry výuky elektrotechniky a elektroniky. Brno: Univerzita obrany v Brně, 2005. s. 216 ( s.)ISBN: 80-7231-011-9.
Detail