doc. Ing. arch.

Karel Havliš

FA, UU – Head

+420 54114 6690
havlis@vutbr.cz

Send BUT message

doc. Ing. arch. Karel Havliš

Publications

  • 2022

    ZÍKA, V.; HAVLIŠ, K., PEŠKA, M. Zpráva o výsledcích výzkumu s odbornými doporučeními ohledně další práce s nemovitostmi v majetku města. 2022.
    Detail

  • 2020

    ZÍKA, V.; HAVLIŠ, K. COL - Conference #4 Restaurování a řemesla. 2020.
    Detail | WWW

  • 2019

    KOPÁČIK, G.; WITTMANN, M.; KILNAROVÁ, P.; KUČERA, P.; FRANTIŠÁK, L.; HAVLIŠ, K.; ŠIMARA, E.; HÝLOVÁ, A.; MATYÁŠOVÁ, J.; LEITMANNOVÁ, A.; VAISHAR, A.; JENČKOVÁ, B.; HOFMAN, P.; OBRŠÁL, N. Vliv charakteru a umístění urbanistické struktury na udržitelný rozvoj území, Případové studie Brno–Ostrava–Zlín. Brno: Akademické nakladatelství CERM©, s.r.o., 2019. 480 p. ISBN: 978-80-7623-007-1.
    Detail

  • 2017

    WITTMANN, M. a kol. Mezi domy, mezi lidmi? Význam volných prostorů pro udržitelný urbánní rozvoj. Brno: Akademické nakladatelství CERM, 2017. 351 p. ISBN: 978-80-7204-955-4.
    Detail

  • 2016

    HAVLIŠ, K. Koncepce výuky urbanismu na FA VUT v Brně. In URBANITY. Brno: FA VUT v Brně, 2016. p. 9-11. ISBN: 978-80-214-5452- 1.
    Detail

    HAVLIŠ, K. 5+5 Stadterneuerung - obnova malých a středních měst v Dolním Rakousku a na jižní Moravě. In URBANITY. Brno: FA VUT v Brně, 2016. p. 12-16. ISBN: 978-80-214-5452- 1.
    Detail

    FRANTIŠÁK, L.; HAVLIŠ, K. a kol. URBANITY. URBANITY. Brno: FA VUT v Brně, 2016. ISBN: 978-80-214-5452-1.
    Detail

    CHROBOCZKOVÁ, A.; HAVLIŠ, K. Smart City Graz. Smart Cities, 2016, no. 4, p. 78-79. ISSN: 2336-1786.
    Detail

  • 2013

    PALACKÝ, J.; ŠIPULOVÁ, J.; HAVLIŠ, K. Vlněna - potenciál rozvoje postindustriálního Brna. ERA 21, 2013, vol. 13, no. 4, p. 38-39. ISSN: 1801-089X.
    Detail

  • 2012

    WITTMANN, M.; ŠAMŠULOVÁ HRUBANOVÁ, D.; HAVLIŠ, K.; SOCHOREC, M. Řeka a město. Vodní prvek v současných městech. . . Brno: Akademické nakladatelství CERM, s.r.o., 2012. 101 p. ISBN: 978-80-7204-814-4.
    Detail

*) Publications are generated once a 24 hours.