Detail publikace

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Křivánková, N. Diviš, P.

Originální název

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Český název

Stanovení cínu v konzervovaném ovoci

Typ

abstrakt

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce

Český abstrakt

Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce

Klíčová slova

cín, ovoce, konzervy

Vydáno

06.12.2013

ISBN

978-80-214-4822-3

Kniha

Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů

Strany od

22

Strany do

22

BibTex


@misc{BUT104063,
  author="Pavel {Diviš}",
  title="Stanovení cínu v konzervovaném ovoci",
  annote="Práce se zabývá stanovením cínu v konzervovaném ovoci metodou ICP-OES a uvolňováním cínu z kovových obalů do ovoce",
  booktitle="Studentská konference Chemie je život - sborník abstraktů",
  chapter="104063",
  year="2013",
  month="december",
  pages="22--22",
  type="abstract"
}