Detail publikace

Senzorická jakost jedlého hmyzu

ADÁMEK, M. ADÁMKOVÁ, A. MLČEK, J.

Originální název

Senzorická jakost jedlého hmyzu

Anglický název

Sensory quality of edible insects

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.

Anglický abstrakt

Interest in edible insects as a new type of food is steadily growing. With the interest of media, promotions, and availability of information, the public is increasingly familiar with the benefits of edible insects. This trend is confirmed by the above mentioned work. (machine translation)

Klíčová slova

Senzorická jakost, jedlý hmyz, potemník moučný

Klíčová slova v angličtině

Sensory quality, edible insects, mealworms (machine translation)

Autoři

ADÁMEK, M.; ADÁMKOVÁ, A.; MLČEK, J.

Vydáno

21. 11. 2018

Nakladatel

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky

Místo

Nitra

ISBN

978-80-89738-18-2

Kniha

Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca, zborník príspevkov z vedeckej konferencie

Číslo edice

1

Strany od

22

Strany do

24

Strany počet

3

BibTex

@inproceedings{BUT153252,
  author="Anna {Adámková} and Martin {Adámek} and Jiří {Mlček}",
  title="Senzorická jakost jedlého hmyzu",
  booktitle="Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca, zborník príspevkov z vedeckej konferencie",
  year="2018",
  number="1",
  pages="22--24",
  publisher="Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky",
  address="Nitra",
  isbn="978-80-89738-18-2"
}