Publication detail

Senzorická jakost jedlého hmyzu

Original Title

Senzorická jakost jedlého hmyzu

Czech Title

Senzorická jakost jedlého hmyzu

Language

cs

Original Abstract

Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.

Czech abstract

Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.

BibTex


@inproceedings{BUT153252,
  author="Anna {Adámková} and Martin {Adámek} and Jiří {Mlček}",
  title="Senzorická jakost jedlého hmyzu",
  annote="Zájem o jedlý hmyz jako potravinu nového typu neustále roste. Díky zájmu médií, propagačních akci a dostupnosti informací je veřejnost neustále více seznamována s výhodami jedlého hmyzu. Tento trend potvrzuje i výše uvedená práce.",
  address="Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky",
  booktitle="Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca, zborník príspevkov z vedeckej konferencie",
  chapter="153252",
  howpublished="electronic, physical medium",
  institution="Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky",
  year="2018",
  month="november",
  pages="22--24",
  publisher="Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky",
  type="conference paper"
}