Publication detail

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.

Original Title

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

English Title

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

English abstract

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Key words in English

FA, processed cheese

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

RIV year

2005

Released

19. 10. 2005

Publisher

VFU Brno

Location

VFU Brno

ISBN

80-7305-544-9

Book

sborník

Edition

4

Edition number

1

Pages from

51

Pages to

54

Pages count

4

BibTex

@inproceedings{BUT16206,
  author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="51--54",
  publisher="VFU Brno",
  address="VFU Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}