Publication detail

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Original Title

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

English Title

Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

English abstract

Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS

Key words in English

HS-SPME, GC-MS, volatile compound

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

RIV year

2006

Released

20. 9. 2006

Location

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Book

sborník

Edition

2

Edition number

2

Pages from

20

Pages to

23

Pages count

3

BibTex

@inproceedings{BUT21649,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="2",
  number="2",
  pages="20--23",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}