Publication detail

Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby

MARKOVÁ, L. CIESAROVÁ, Z.

Original Title

Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby

English Title

Evaluation of potential changes in cereal products resulting from adjusting their recipes or technolgického production process

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

V současné době je velmi žádané rychlé, přesné, spolehlivé a objektivního hodnocení potravinářských výrobků. Toto hodnocení by mělo zajistit vzájemnou porovnatelnost výsledků jednotlivých sledovaných parametrů výrobků a zároveň i kontrolu kvality výrobků a její porovnatelnost se standardem.

English abstract

Currently, fast, accurate, reliable and objective evaluation of food products is highly demanded. This evaluation should ensure the comparability of the results of the monitored parameters of products and also quality control of products and its comparability with the standard.

Keywords

aktivita vody, sušina, barva, hodnocení změn, cereální produkty

Key words in English

water activity, solids, color, rating changes, cereal products

Authors

MARKOVÁ, L.; CIESAROVÁ, Z.

RIV year

2013

Released

21. 10. 2013

ISBN

1336-085X

Periodical

Trendy v potravinárstve

Year of study

18

Number

1

State

Slovak Republic

Pages from

39

Pages to

40

Pages count

2

BibTex

@article{BUT102186,
  author="Lucie {Marková} and Zuzana {Ciesarová}",
  title="Hodnocení možných změn cereálních výrobků vyvolaných úpravou jejich receptury či technolgického postupu výroby",
  journal="Trendy v potravinárstve",
  year="2013",
  volume="18",
  number="1",
  pages="39--40",
  issn="1336-085X"
}