Detail publikace

Vliv kmenů Lactobacillus plantarum 976 a 3626 na tvorbu biogenních aminů u rajčat

STANDARA, S., VESELÁ, M., DRDÁK, M., HRSTKA, M.

Originální název

Vliv kmenů Lactobacillus plantarum 976 a 3626 na tvorbu biogenních aminů u rajčat

Anglický název

The influence of Lactobacillus plantarum strains 976H and 3626 on biogenic amines production in fermented green tomatoes

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Sledování koncentrace biogenních aminů při fermentaci zelených rajčat kmeny Lactobacillus plantarum

Anglický abstrakt

Changes of biogenic amines were followed during production of fermented green tomato. The effect of two strains of starter cultures, Lactobacillus plantarum strain 976H and 3626 on amine production was investigated.

Klíčová slova

rajčata, biobenní aminy, Lactobacillus plantarum

Klíčová slova v angličtině

tomato, biogenic amines, Lactobacillus plantarum

Autoři

STANDARA, S., VESELÁ, M., DRDÁK, M., HRSTKA, M.

Vydáno

6. 2. 2001

Místo

Slovenská technická univerzita v Bratislave

ISBN

80-227-1524-7

Kniha

Laboralim 2001

Číslo edice

1

Strany od

222

Strany do

225

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT6695,
  author="Stanislav {Standara} and Mária {Veselá} and Milan {Drdák} and Miroslav {Hrstka}",
  title="Vliv kmenů Lactobacillus plantarum 976 a 3626 na tvorbu biogenních aminů u rajčat",
  booktitle="Laboralim 2001",
  year="2001",
  number="1",
  pages="4",
  address="Slovenská technická univerzita v Bratislave",
  isbn="80-227-1524-7"
}