Detail publikace

Tin compounds in food – their distribution and determination

FIŠERA, M. KRÁČMAR, S. VELICHOVÁ, H. FIŠEROVÁ, L. BUREŠOVÁ, P. TVRZNÍK, P.

Originální název

Tin compounds in food – their distribution and determination

Typ

článek v časopise ve Scopus, Jsc

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The article deals with optimization of trace- and ultratrace analysis methods such as ICP-OES or ETA-AAS for charting resources of tin forms in foodstuffs.

Klíčová slova

foods; tin; speciation of organotin; HG-ICP-OES; HPLC-ETA-AAS

Autoři

FIŠERA, M.; KRÁČMAR, S.; VELICHOVÁ, H.; FIŠEROVÁ, L.; BUREŠOVÁ, P.; TVRZNÍK, P.

Vydáno

28. 5. 2019

Nakladatel

HACCP Consulting

Místo

Nitra, Slovakia

ISSN

1337-0960

Periodikum

Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences

Ročník

13

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

369

Strany do

377

Strany počet

9

URL

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT157936,
  author="Miroslav {Fišera} and Stanislav {Kráčmar} and Helena {Velichová} and Lenka {Fišerová} and Pavla {Burešová} and Pavel {Tvrzník}",
  title="Tin compounds in food – their distribution and determination",
  journal="Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences",
  year="2019",
  volume="13",
  number="1",
  pages="369--377",
  doi="10.5219/1041",
  issn="1337-0960",
  url="https://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1041"
}