Detail publikace
MOŽNOSTI VYUŽITÍ ORGANICKÝCH A ANORGANICKÝCH POJIV, PŘI VÝROBĚ OBKLADOVÝCH PRVKŮ Z ODPADNÍCH SUROVIN
SMETANOVÁ, L., PETRŮ, A., SOKOLÁŘ, R.
Originální název
MOŽNOSTI VYUŽITÍ ORGANICKÝCH A ANORGANICKÝCH POJIV, PŘI VÝROBĚ OBKLADOVÝCH PRVKŮ Z ODPADNÍCH SUROVIN
Český název
MOŽNOSTI VYUŽITÍ ORGANICKÝCH A ANORGANICKÝCH POJIV, PŘI VÝROBĚ OBKLADOVÝCH PRVKŮ Z ODPADNÍCH SUROVIN
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
cs
Originální abstrakt
Tento článek ukazuje hodnocení a plány možného využití suchého lisování keramických oblkladů (porézních obladaček stěn) výlučně použitím surovin založených na popílku. Vodní sklo, přídavky Alufosu a duvilaxu a dalších přísad vedly ke zvýšení slinovací schopnosti střepu. To zlepšuje vlastnosti vypáleného popílkového střepů podle ISO norem (jako je nasákavost, pevnost v ohybu) a chemické odolnosti popílkového střepu.
Český abstrakt
Tento článek ukazuje hodnocení a plány možného využití suchého lisování keramických oblkladů (porézních obladaček stěn) výlučně použitím surovin založených na popílku. Vodní sklo, přídavky Alufosu a duvilaxu a dalších přísad vedly ke zvýšení slinovací schopnosti střepu. To zlepšuje vlastnosti vypáleného popílkového střepů podle ISO norem (jako je nasákavost, pevnost v ohybu) a chemické odolnosti popílkového střepu.
Rok RIV
2005
Vydáno
01.12.2005
Nakladatel
VUT Brno
Místo
Brno
ISBN
80-214-3081-8
Kniha
Maltoviny 2005
Číslo edice
1
Strany od
126
Strany do
131
Strany počet
6
Dokumenty
BibTex
@inproceedings{BUT15177,
author="Lenka {Smetanová} and Radomír {Sokolář} and Aleš {Petrů}",
title="MOŽNOSTI VYUŽITÍ ORGANICKÝCH A ANORGANICKÝCH POJIV, PŘI VÝROBĚ OBKLADOVÝCH PRVKŮ Z ODPADNÍCH SUROVIN",
annote="Tento článek ukazuje hodnocení a plány možného využití suchého lisování keramických oblkladů (porézních obladaček stěn) výlučně použitím surovin založených na popílku. Vodní sklo, přídavky Alufosu a duvilaxu a dalších přísad vedly ke zvýšení slinovací schopnosti střepu. To zlepšuje vlastnosti vypáleného popílkového střepů podle ISO norem (jako je nasákavost, pevnost v ohybu) a chemické odolnosti popílkového střepu.",
address="VUT Brno",
booktitle="Maltoviny 2005",
chapter="15177",
institution="VUT Brno",
year="2005",
month="december",
pages="126--131",
publisher="VUT Brno",
type="conference paper"
}