Detail publikace

EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES

VALÁŠEK, P. MLČEK, J. FIŠERA, M. FIŠEROVÁ, L. SOCHOR, J. BAROŇ, M. JURÍKOVÁ, T.

Originální název

EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES

Typ

článek v časopise ve Web of Science, Jimp

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The article deals with effect of various suplhur dioxide additions on amount of dissolved oxygen, on their effects on total antioxidant capacity and subsequent sensory properties of white wines.

Klíčová slova

white wines, sulphur dioxide, antioxidants, dissolved oxygen

Autoři

VALÁŠEK, P.; MLČEK, J.; FIŠERA, M.; FIŠEROVÁ, L.; SOCHOR, J.; BAROŇ, M.; JURÍKOVÁ, T.

Rok RIV

2014

Vydáno

2. 4. 2014

Nakladatel

HOEHERE BUNDESLEHRANSTALT UND BUNDESAMT FUER WEIN- UND OBSTBAU

Místo

Rakousko

ISSN

0007-5922

Periodikum

Mitteilungen Klosterneuburg

Ročník

64

Číslo

4

Stát

Rakouská republika

Strany od

193

Strany do

200

Strany počet

8

BibTex

@article{BUT113470,
  author="VALÁŠEK, P. and MLČEK, J. and FIŠERA, M. and FIŠEROVÁ, L. and SOCHOR, J. and BAROŇ, M. and JURÍKOVÁ, T.",
  title="EFFECT OF VARIOUS SULPHUR DIOXIDE ADDITIONS ON AMOUNT OF DISSOLVED OXYGEN, TOTAL ANTIOXIDANT CAPACITY AND SENSORY PROPERTIES OF WHITE WINES",
  journal="Mitteilungen Klosterneuburg",
  year="2014",
  volume="64",
  number="4",
  pages="193--200",
  issn="0007-5922"
}