Detail publikace

Enzymatická hydrolýza kávové sedliny

PALA, M. OBRUČA, S. SKŘIVANOVÁ, V. BENEŠOVÁ, P. HLAVÁČEK, V. MÁROVÁ, I.

Originální název

Enzymatická hydrolýza kávové sedliny

Český název

Enzymatická hydrolýza kávové sedliny

Typ

abstrakt

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.

Český abstrakt

Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.

Klíčová slova

hydrolýza, kávová sedlina

Vydáno

07.09.2014

Nakladatel

Česká společnost chemická

Místo

Ostrava

Strany od

793

Strany do

793

Strany počet

1

URL

BibTex


@misc{BUT112048,
  author="Martin {Pala} and Stanislav {Obruča} and Veronika {Skřivanová} and Pavla {Benešová} and Viliam {Hlaváček} and Ivana {Márová}",
  title="Enzymatická hydrolýza kávové sedliny",
  annote="Práce se zabývá studiem hydrolytických enzymů produkovaných plísní a stanovením jejich charakteristik. Byly stanoveny hodnoty pH a teplotního optima daných enzymů zodpovědných za hydrolýzu kávové sedliny na fermetovatelné cukry a stanovena produkční křivka.",
  address="Česká společnost chemická",
  chapter="112048",
  howpublished="print",
  institution="Česká společnost chemická",
  number="8",
  year="2014",
  month="september",
  pages="793--793",
  publisher="Česká společnost chemická",
  type="abstract"
}