Detail publikace

Polycyclic aromatic hydrocarbons.

ŠIMKO, P.

Originální název

Polycyclic aromatic hydrocarbons.

Typ

kapitola v knize

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The chapter deals with formation and analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in foodstuff.

Klíčová slova

HPLC, GC, polycyclic aromatic hydrocarbons,

Autoři

ŠIMKO, P.

Rok RIV

2012

Vydáno

2. 1. 2012

Nakladatel

Wiley-Backwell

Místo

Ames, USA

ISBN

978-0-8138-1816-0

Kniha

Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food

Edice

Food Science

Číslo edice

1

Strany od

429

Strany do

445

Strany počet

16

BibTex

@inbook{BUT98070,
  author="Peter {Šimko}",
  title="Polycyclic aromatic hydrocarbons.",
  booktitle="Analysis of Endocrine Disrupting Compounds in Food",
  year="2012",
  publisher="Wiley-Backwell",
  address="Ames, USA",
  series="Food Science",
  edition="1",
  pages="429--445",
  isbn="978-0-8138-1816-0"
}