Detail publikace

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

BURDYCHOVÁ, R. BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P.

Originální název

The role of Enterococci in tyramine formation in typical czech fermented sausages Herkules

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

This work deals with the isolation, idebtification and characterization of bacteria Enterococcus from probiotic Czech fermented sausages Herkules and evaluation of their role in biogenic amine tyramine formation.

Klíčová slova

Enterococcus, Herkules, biogenic amine, tyramine

Autoři

BURDYCHOVÁ, R.; BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.

Vydáno

14. 9. 2011

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

105

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

S1036

Strany do

S1036

Strany počet

1