Detail publikace

Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread

SADECKÁ, J. SUHAJ, M. KUKUROVÁ, K. CIESAROVÁ, Z. MARKOVÁ, L. BELKOVÁ, R. OSTROVSKÝ, I.

Originální název

Effect of selected inorganic salts on acrylamide content and sensory properties of bread

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The presented work is focused on the comparison of the effect of seven different inorganic salts commonly used as improvers on acrylamide content in bread and parallelly on its sensory properties.

Klíčová slova

acrylamide, inorganic salts, bread, sensory properties

Autoři

SADECKÁ, J.; SUHAJ, M.; KUKUROVÁ, K.; CIESAROVÁ, Z.; MARKOVÁ, L.; BELKOVÁ, R.; OSTROVSKÝ, I.

Vydáno

17. 8. 2011

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

105

Číslo

18

Stát

Česká republika

Strany od

s1025

Strany do

s1026

Strany počet

1