Detail publikace

Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC

HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L.

Originální název

Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC

Anglický název

Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Stanovení 3-monoglukosidových barviv obsažených ve slupkách červených hroznů odrůdy Alibernet pomoci PFE a HPLC.

Anglický abstrakt

Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.

Klíčová slova

PFE, hroznové slupky

Klíčová slova v angličtině

PFE, grape skin

Autoři

HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.

Vydáno

11. 9. 2008

ISBN

978-80-7375-208-8

Kniha

Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008

Strany od

38

Strany do

38

BibTex

@misc{BUT60850,
  author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková}",
  title="Stanovení antokyanů ve slupkách červených hroznů pomocí extrakce za zvýšené teploty a tlaku a HPLC",
  booktitle="Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost, Lednice, 11.- 12. 9. 2008",
  year="2008",
  pages="38--38",
  isbn="978-80-7375-208-8",
  note="abstract"
}