Detail publikace

Vývoj metod identifikace a následné detekce neautorizované manipulace a modifikace komponentů ICT z hlediska měření KV - dílčí zpráva (Etapa I.)

ŠEBESTA, J. MIKULÁŠEK, T.

Originální název

Vývoj metod identifikace a následné detekce neautorizované manipulace a modifikace komponentů ICT z hlediska měření KV - dílčí zpráva (Etapa I.)

Anglický název

Development of methods for the identification and subsequent detection of tampering and modification of components of ICT in terms of measuring the KV-progress report (stage I).

Typ

souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Teoretická definice retroreflektorů se specifikací energetické bilance a požadavků na subsystémy odposlechového zařízení pro různé případy. Návrhy řešení a výsledky experimentů.

Anglický abstrakt

The theoretical definition of retroreflektorů with the specifications and requirements of the energy balance of the subsystems for various cases of interception devices. Proposals for solutions and results of experiments.

Klíčová slova

retroreflektor, odposlech zpráv

Klíčová slova v angličtině

retroreflector, the interception of messages

Autoři

ŠEBESTA, J.; MIKULÁŠEK, T.

Vydáno

8. 12. 2016

Strany počet

30

BibTex

@misc{BUT132729,
  author="Jiří {Šebesta} and Tomáš {Mikulášek}",
  title="Vývoj metod identifikace a následné detekce neautorizované manipulace a modifikace komponentů ICT z hlediska měření KV - dílčí zpráva (Etapa I.)",
  year="2016",
  pages="30",
  note="summary research report - contract. research"
}