Detail publikace

DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS

FIŠERA, M. VALÁŠEK, P. MLČEK, J. FOJTÍKOVÁ, L. FIŠEROVÁ, L.

Originální název

DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY SALAMI CASINGS

Typ

článek v časopise ve Web of Science, Jimp

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The article deals with elaboration of an HPLC method with UV/VIS/MS detection used for determination of natamycin in meat smoked products.

Klíčová slova

determination of natamycin, fermented salami, HPLC

Autoři

FIŠERA, M.; VALÁŠEK, P.; MLČEK, J.; FOJTÍKOVÁ, L.; FIŠEROVÁ, L.

Rok RIV

2015

Vydáno

4. 12. 2015

Nakladatel

WILEY-BLACKWELL

Místo

USA

ISSN

0145-8892

Periodikum

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Ročník

39

Číslo

6

Stát

Spojené státy americké

Strany od

3110

Strany do

3116

Strany počet

7

BibTex

@article{BUT123951,
  author="FIŠERA, M. and VALÁŠEK, P. and MLČEK, J. and FOJTÍKOVÁ, L. and FIŠEROVÁ, L.",
  title="DETERMINATION OF NATAMYCIN IN FERMENTED DRY
SALAMI CASINGS",
  journal="JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION",
  year="2015",
  volume="39",
  number="6",
  pages="3110--3116",
  doi="10.1111/jfpp.12576",
  issn="0145-8892"
}