Detail publikace

Odborná zpráva č. 4/2014 "Vyhodnocení laboratorních měření "

ZACH, J. BURÁŇ, F. HROUDOVÁ, J.

Originální název

Odborná zpráva č. 4/2014 "Vyhodnocení laboratorních měření "

Anglický název

Progress report no. 4/2014 "Evaluation of laboratory measurements"

Typ

zpráva odborná

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Na základě výsledků experimentálních měření probíhajících převážně na VUT v Brně bude zpracována zpráva se souhrnným vyhodnocením fyzikálních, akustických, mechanických a tepelně izolačních vlastností (stanovení lineárních rozměrů, tloušťky, objemové hmotnosti, činitele zvukové pohltivosti, dynamické tuhosti, napětí při 10% deformaci, pevnosti v tahu kolmo k rovině desky, součinitele tepelné vodivosti).

Anglický abstrakt

Based on the results of experimental measurements mainly to ongoing BUT be prepared a report with an overall evaluation of physical, acoustic, mechanical and thermal insulation properties (determination of linear dimensions, thickness, density, absorption coefficient, dynamic stiffness, stress at 10% deformation strength, strength perpendicular to the plane of the plate, the thermal conductivity).

Klíčová slova

Výsledky, lineární rozměry a tloušťka, objemová hmotnost, součinitel tepelné vodivosti, zvuková pohltivost, napětí při 10% deformaci, pevnost v tahu kolmo k rovině desky, třída reakce na oheň.

Klíčová slova v angličtině

Results, linear dimensions and thickness, density, thermal conductivity, sound absorption, stress at 10% deformation, tensile strength perpendicular to the plane of the plate, class of reaction to fire.

Autoři

ZACH, J.; BURÁŇ, F.; HROUDOVÁ, J.

Vydáno

19. 12. 2014

BibTex

@techreport{BUT114046,
  author="Jiří {Zach} and František {Buráň} and Jitka {Peterková}",
  title="Odborná zpráva č. 4/2014 {"}Vyhodnocení laboratorních měření {"}",
  year="2014"
}