Fakulta chemická

Navazující magisterské prezenční studium

Chemie a technologie potravin

Navazující magisterské prezenční studium, 2 roky, získaný titul Ing.

Obor: Potravinářská chemie a biotechnologie (bez zaměření), 06.06.2019
AkcePočet
Počet podaných přihlášek a přihlášených uchazečů 69
Počet uchazečů, kteří se zúčastnili přijímacích zkoušek, vč. přijímacích zkoušek v náhr. termínu 41
Počet uchazečů, kteří splnili podmínky přijetí (včetně uchazečů nepřijatých z kapacitních důvodů) 49
Počet uchazečů, kteří nesplnili podmínky přijetí (včetně uchazečů, kteří se nedostavili k přijímací zkoušce) 9
Počet uchazečů přijatých ke studiu, bez uchazečů přijatých ke studiu až na základě výsledku přezkoumání původního rozhodnutí 49
Počet uchazečů přijatých celkem 49

Statistiky termínů písemných zkoušek: 6.6.2019

Detail termínu 6.6.2019 tohoto programu

Počet uchazečů, kteří se zúčastnili pís. přijímací zkoušky 39
Nejlepší možný výsledek pís. přijímací zkoušky 100
Nejlepší skutečně dosažený výsledek pís. přijímací zkoušky 86
Průměrný výsledek pís. přijímací zkoušky 52.5
Směrodatná odchylka výsledků pís. přijímací zkoušky 13.95

Zpět na stránku se statistikami fakulty