Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_HZPAk. rok: 2008/2009
Studenti si osvojí základní principy hygienického zpracování potravin. V první části předmětu budou seznámeni s přehledem všech "nebezpečí" (fyzikálních, chemických a biologických), která se mohou vyskytnout při nehygienické výrobě a distribuci potravin. Druhá část pak bude věnována problematice sanitace při výrobě a zpracování potravin. Hlavní důraz bude kladen na praktický význam a schopnost uplatnit získané poznatky v potravinářské praxi. Předmět je tedy doporučen pro studenty, kteří nehodlají pokračovat ve studiu v některém z navazujících magisterských programů.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BPCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BKCO_BT , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelnýobor BKCO_PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor BPCO_CHP , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
obor CKCO_CZV , 1. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor