Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BCO_BIT1Ak. rok: 2008/2009
Teoretické základy fermentačních technologií.Biotechnologie primárních metabolitů. Mikroorganismy. Suroviny. Biiosyntéza alkoholů. Ethanol a výrobky obsahující ethanol. Výroba sladu a piva. Výroba vína. Průmyslová výroba lihu. Bioethanol. Výroba lihovin. Glycerol a jeho výroba. Aceton-butanolové kvašení. Průmyslová výroba mikrobní biomasy ( pekařské droždí a výroba mikrobní biomasy pro speciální účely).
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Doporučená literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor BPCO_BT , 3. ročník, letní semestr, povinný
obor BKCO_BT , 3. ročník, letní semestr, povinnýobor BKCO_PCH , 3. ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor BPCO_CHP , 3. ročník, letní semestr, povinně volitelný
obor CKCO_CZV , 1. ročník, letní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Konzultace v kombinovaném studiu
Cvičení