Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_ZPTAk. rok: 2023/2024
Studenti si osvojí základní teoretické principy technologického procesu výroby nejdůležitějších potravinářských komodit, jako je maso, mléko a mléčné výrobky, chléb a pečivo, cukr, čokoláda aj.
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Vstupní znalosti
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Učební cíle
Základní literatura
eLearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 2. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
specializace PCH , 2. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
specializace PCH , 2. ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinnýspecializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
specializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelnýspecializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Osnova