Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-BC_BIT1Ak. rok: 2023/2024
Cílem předmětu Biotechnologie I je seznámit posluchače se základními principy biotechnologií, jejich jednotkovými operaci a zařízením. Biotechnologie I obsahuje především základní potravinářské biotechnologie – pivovarství, sladařství, výrobu pekařského droždí a jiné mikrobiální biomasy, vinařství, fermentační výrobu ethanolu a alkoholických nápojů
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Vstupní znalosti
Pravidla hodnocení a ukončení předmětu
Učební cíle
Základní literatura
eLearning
Zařazení předmětu ve studijních plánech
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace BT , 3. ročník, zimní semestr, povinnýspecializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinný
specializace CHPL , 3. ročník, zimní semestr, povinnýspecializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
specializace PCH , 3. ročník, zimní semestr, povinně volitelný
Přednáška
Vyučující / Lektor
Osnova
Cvičení