Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail předmětu
FCH-DCV_AOAk. rok: 2015/2016
Základní slovní zásoba pro jednotlivá odvětví chemie s důrazem na chemii a technologii potravin, obecná, analytická, fyzikální chemie, laboratorní vybavení a zařízení. Názvosloví organické a anorganické chemie, verbalizace matematických výrazů. Psaní návodů. Tvorba odborných textů a jejich ústní prezentace, zásady správné prezentace, gramatika v odborných textechZásady psaní vědeckého abstraktu a profesního životopisuStruktura odborného textu (pořádek slov ve větě, stavba odborných textů)Samostatná práce s odborným textem (čtení, překlad, reprodukce) se zaměřením na texty týkající se potravinářské chemii a biotechnologiíPoslech a porozumění autentického mluveného projevu tematicky zaměřeného na chemii a technologii výroby potravin a biotechnologie
Jazyk výuky
Počet kreditů
Garant předmětu
Zajišťuje ústav
Výsledky učení předmětu
Prerekvizity
Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody
Způsob a kritéria hodnocení
Osnovy výuky
Učební cíle
Vymezení kontrolované výuky a způsob jejího provádění a formy nahrazování zameškané výuky
Základní literatura
Zařazení předmětu ve studijních plánech
obor DPCPO_FCH_4 , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DKCPO_FCH_4 , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DKCO_CHTOZP , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DPCO_CHTOZP , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DKCO_CHTP , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DPCO_CHTP , 1. ročník, zimní semestr, povinný
obor DPAO_CHTP_AKR , 1. ročník, zimní semestr, povinný