Přístupnostní navigace
Přejít k obsahu
|
Přejít k hlavnímu menu
VUT
Menu
Život na VUT
Submenu
Atmosféra VUT
Prostory školy
Koleje
Stravování
Sport na VUT
Studentský život
Brno
Pro uchazeče
Submenu
Fakulty a programy
Jak se dostat na VUT
Dny otevřených dveří
Celoživotní vzdělávání
Zpracování osobních údajů uchazečů o studium
E-přihláška
Pro studenty
Submenu
Předměty
Studijní programy
Poplatky za studium
Studijní předpisy
Studium a stáže v zahraničí
Stipendia
Sociální bezpečí
Závěrečné práce
Knihovny
(externí odkaz)
Studium bez bariér
Uznání zahraničního vzdělání
Zpracování osobních údajů studentů
Podpora podnikání
Věda a výzkum
Submenu
Věda a výzkum na VUT
Mezinárodní vědecká rada
Centra výzkumu
Open Science
Transfer znalostí
Projekty
Projekty ze strukturálních fondů
Specifický výzkum
Publikace a výsledky VaV
Konference
Spolupráce
Submenu
Firemní spolupráce
Zahraniční spolupráce
Střední školy a VUT
Služby univerzity
Mezinárodní dohody
Univerzitní sítě
O univerzitě
Submenu
Aktuality
Profil univerzity
Udržitelná univerzita
Kalendář akcí
Absolventi
(externí odkaz)
Organizační struktura
Pracovní příležitosti
(externí odkaz)
Úřední deska
Sociální bezpečí
Podpora a rozvoj zaměstnanců / HR Award
Pro média
Kontakty
Ochrana osobních údajů
Vyznamenání
Fakulty
Fakulta stavební
Fakulta strojního inženýrství
Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Fakulta architektury
Fakulta chemická
Fakulta podnikatelská
Fakulta výtvarných umění
Fakulta informačních technologií
Vysokoškolské ústavy
Ústav soudního inženýrství
Centrum sportovních aktivit
Středoevropský technologický institut (CEITEC VUT)
Součásti
Centrum výpočetních a informačních služeb
Institut celoživotního vzdělávání
Koleje a menzy
Nakladatelství VUTIUM
Ústřední knihovna
Rektorát
EN
Přihlásit se
Přihlásit se
Web VUT
Intraportál
Studis
Teacher
Elearning
Hledat
EN
Vyhledávání
Vyhledat
Zavřít
VUT
O univerzitě
Aktuality
#inspirace: Food Tech a budoucnost – mouka z hmyzu a aquaponie
#inspirace: Food Tech a budoucnost – mouka z hmyzu a aquaponie
Kdy:
Pátek 7. února 2020, 9.00–13.15
Kde:
JIC INMEC, Purkyňova 127, Brno-Medlánky
Technologie, odpovědnost vůči planetě nebo jen vlastní pohodlí? Co určuje současné potravinářské a spotřebitelské trendy? Jak se změnilo naše rozhodování o tom, jak, kdy, kde a hlavně co si koupíme k jídlu? A jak uspět v současném světě Tech Food s vlastním podnikatelským nápadem? Nechte se inspirovat. Inovační agentura JIC pro vás připravuje další díl #inspirace, která tentokrát představí to nejzajímavější z
Food Tech
a z potravin budoucnosti. Seznámíte se třeba s Adamem Dostálem, který se svou firmou GRIG úspěšně vyrábí a prodává potraviny vyrobené z mouky ze cvrčků, s firmou Tibibiri a jejich produkty z moringy olejodárné, inovátorem v oblasti pivovarnictví pivovarem Mazák, vynálezcem Zázračné limonády Martinem Hůlou z Lidí z Baru nebo propagátorem aquaponie Michalem Fojtíkem z Future Farming. Registrujte se
zde
.
Publikováno
27.01.2020 09:15
Odkaz
https://www.vut.cz/vut/f19528/d194442
Nahoru