Detail publikace

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

Anglický název

Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis

Typ

abstrakt

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.

Anglický abstrakt

The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.

Klíčová slova

sója, potraviny, kapilární elektroforéza

Klíčová slova v angličtině

soya, food, capillary electrophoresis

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Vydáno

24. 6. 2002

Nakladatel

UP Olomouc

Místo

Olomouc

ISBN

80-86238-24-5

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

89

Strany do

90

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT7506,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2002",
  pages="89--90",
  publisher="UP Olomouc",
  address="Olomouc",
  isbn="80-86238-24-5",
  note="abstract"
}