Detail publikace

Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí

BĚLÁKOVÁ, S. BENEŠOVÁ, K. MIKULÍKOVÁ, R. SVOBODA, Z.

Originální název

Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí

Anglický název

Monitoring of Changes of Ferulic Acid Content in Brewing Materials Using the UPLC with PDA Detector

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Práce se zabývá sledováním změn obsahu ferulové kyseliny v řadě ječmen-slad-sladina.

Anglický abstrakt

This study focused on monitoring of the changes in ferulic acid content in the series barley-malt-wort.

Klíčová slova

ferulová kyselina, UPLC-PDA, ječmen, slad, sladina

Klíčová slova v angličtině

ferulilc acid, UPLC-PDA, barley, malt, wort

Autoři

BĚLÁKOVÁ, S.; BENEŠOVÁ, K.; MIKULÍKOVÁ, R.; SVOBODA, Z.

Vydáno

1. 4. 2010

ISSN

0023-5830

Periodikum

Kvasný průmysl

Ročník

56

Číslo

6

Stát

Česká republika

Strany od

266

Strany do

269

Strany počet

4

BibTex

@article{BUT74946,
  author="Sylvie {Běláková} and Karolína {Benešová} and Renata {Mikulíková} and Zdeněk {Svoboda}",
  title="Sledování změn obsahu ferulové kyseliny v pivovarských surovinách metodou UPLC s PDA detekcí",
  journal="Kvasný průmysl",
  year="2010",
  volume="56",
  number="6",
  pages="266--269",
  issn="0023-5830"
}