Detail publikace

Antimutagenic effects of food antioxidants

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Originální název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Klíčová slova v angličtině

Antimutagenic, food,antioxidants

Autoři

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2002

Vydáno

10. 9. 2002

Nakladatel

ČSCH

Místo

Brno

ISBN

0009-2770

Kniha

Chemické listy

Strany od

158

Strany do

159

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT7224,
  author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
  title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
  booktitle="Chemické listy",
  year="2002",
  pages="2",
  publisher="ČSCH",
  address="Brno",
  isbn="0009-2770"
}