Detail publikace

The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry

LAŠTOVIČKOVÁ, Markéta MÁROVÁ, Ivana CHMELÍK, Josef

Originální název

The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry

Klíčová slova

barley proteins, mass spectometry

Autoři

LAŠTOVIČKOVÁ, Markéta; MÁROVÁ, Ivana; CHMELÍK, Josef

Vydáno

31. 8. 2004

Místo

Olomouc

ISSN

0232-0061

Periodikum

Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica

Ročník

43S

Stát

Česká republika

Strany od

42

Strany do

42

Strany počet

1

BibTex

@misc{BUT60309,
  author="Markéta {Laštovičková} and Ivana {Márová} and M. {Marchetti} and G. {Allmaier} and Josef {Chmelík}",
  title="The characterisation of the barley proteins and glycoproteins by using separation methods and mass spectometry",
  year="2004",
  journal="Acta Universitatis Palackianae olomooucensis Chemica",
  volume="43S",
  pages="42--42",
  address="Olomouc",
  issn="0232-0061",
  note="abstract"
}