Detail publikace

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Originální název

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

Český název

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

Typ

článek v časopise

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.

Český abstrakt

Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.

Klíčová slova

tavené sýry, senzorická analýza

Vydáno

15.08.2006

Nakladatel

Česká společnost chemická

Místo

Ústí nad Labem

Strany od

738

Strany do

741

Strany počet

1

BibTex


@article{BUT50174,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.",
  annote="Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby,  na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.",
  address="Česká společnost chemická",
  chapter="50174",
  institution="Česká společnost chemická",
  journal="Chemické listy",
  number="8",
  volume="100",
  year="2006",
  month="august",
  pages="738--741",
  publisher="Česká společnost chemická",
  type="journal article"
}