Detail publikace

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. ZEMANOVÁ, J. LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E.

Originální název

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

Anglický název

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

Anglický abstrakt

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Klíčová slova v angličtině

molecular sieves, cheese, GC

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.

Rok RIV

2005

Vydáno

21. 9. 2005

Nakladatel

STU Bratislava

Místo

Bratislava

ISSN

1336-6831

Periodikum

Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi

Ročník

3

Číslo

2

Stát

Slovenská republika

Strany od

10

Strany do

18

Strany počet

8

BibTex

@article{BUT46367,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
  title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
  journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
  year="2005",
  volume="3",
  number="2",
  pages="10--18",
  issn="1336-6831"
}