Detail publikace

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

LOUPANCOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J. MÁCHOVÁ, Z. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.

Originální název

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Anglický název

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Anglický abstrakt

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Klíčová slova v angličtině

processed cheese, fatty acids,

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Rok RIV

2006

Vydáno

13. 11. 2006

Nakladatel

STU Bratislava

Místo

Piešťany

ISSN

1335-5236

Periodikum

Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health

Ročník

16

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

25

Strany do

28

Strany počet

3

BibTex

@article{BUT43660,
  author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
  journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
  year="2006",
  volume="16",
  number="1",
  pages="25--28",
  issn="1335-5236"
}