Detail publikace

Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva

VÍTOVÁ, E.

Originální název

Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva

Anglický název

Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.

Anglický abstrakt

Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese

Klíčová slova v angličtině

Aroma, cheese, volatile compounds

Autoři

VÍTOVÁ, E.

Rok RIV

2004

Vydáno

24. 5. 2001

Nakladatel

Skalský Dvůr

Místo

Skalský Dvůr

Strany od

58

Strany do

58

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT3304,
  author="Eva {Vítová}",
  title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva",
  booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2001",
  pages="1",
  publisher="Skalský Dvůr",
  address="Skalský Dvůr"
}