Detail publikace

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Anglický název

Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Anglický abstrakt

Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS

Klíčová slova v angličtině

aroma compounds, GC-MS, chocolate

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.

Rok RIV

2006

Vydáno

5. 4. 2006

Nakladatel

Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Kniha

sborník

Edice

3

Číslo edice

4

Strany od

404

Strany do

406

Strany počet

3

BibTex

@inproceedings{BUT21650,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}",
  title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="4",
  pages="404--406",
  publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-681-0"
}