Detail publikace

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Originální název

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Český název

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Český abstrakt

Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Rok RIV

2006

Vydáno

20.09.2006

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

sborník

Edice

2

Číslo edice

2

Strany od

20

Strany do

23

Strany počet

3

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT21649,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  annote="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  booktitle="sborník",
  chapter="21649",
  edition="2",
  howpublished="print",
  year="2006",
  month="september",
  pages="20--23",
  type="conference paper"
}