Detail publikace

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.

Originální název

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

Anglický název

Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

Anglický abstrakt

Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma

Klíčová slova v angličtině

GC, SPME, molecular sieves, cheese

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Rok RIV

2006

Vydáno

20. 9. 2006

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

sborník

Edice

3

Číslo edice

1

Strany od

166

Strany do

172

Strany počet

6

BibTex

@inproceedings{BUT19343,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="1",
  pages="166--172",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}