Detail publikace

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

VÍTOVÁ, E. LACHOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

Anglický název

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů

Anglický abstrakt

Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese

Klíčová slova v angličtině

sensory quality, flavoured cottage cheese

Autoři

VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.

Rok RIV

2005

Vydáno

20. 1. 2005

Nakladatel

Česká společnost chemická

Místo

VŠCHT Praha

ISBN

80-86238-48-2

Kniha

Sborník Mléko a sýry 2005

Edice

4

Číslo edice

4

Strany od

10

Strany do

10

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT16237,
  author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů",
  booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005",
  year="2005",
  series="4",
  number="4",
  pages="10--10",
  publisher="Česká společnost chemická",
  address="VŠCHT Praha",
  isbn="80-86238-48-2"
}