Detail publikace

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. FIŠERA, M. HROZOVÁ, L.

Originální název

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Anglický název

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Anglický abstrakt

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Klíčová slova v angličtině

FA, processed cheese, GC

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.

Rok RIV

2005

Vydáno

12. 9. 2005

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Místo

Pardubice

ISBN

80-7194-771-7

Kniha

sborník

Edice

1

Číslo edice

8

Strany od

266

Strany do

266

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT16201,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}",
  title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="1",
  number="8",
  pages="266--266",
  publisher="Univerzita Pardubice",
  address="Pardubice",
  isbn="80-7194-771-7"
}