Detail publikace
POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA
POŘÍZKA, J. VOPELKOVÁ, D. DIVIŠ, P. ŠTURSA, V.
Originální název
POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA
Český název
POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
cs
Originální abstrakt
Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.
Český abstrakt
Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.
Klíčová slova
pivo, pasteurizace, filtrace, ICP-OES, HPLC, IC
Vydáno
30.03.2018
ISBN
978-80-552-1813-7
Kniha
BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN
Strany od
204
Strany do
211
Strany počet
8
Dokumenty
BibTex
@inproceedings{BUT147480,
author="Jaromír {Pořízka} and Dominika {Vopelková} and Pavel {Diviš} and Václav {Štursa}",
title="POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA",
annote="Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.",
booktitle="BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN",
chapter="147480",
howpublished="online",
year="2018",
month="march",
pages="204--211",
type="conference paper"
}