Detail publikace

POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA

POŘÍZKA, J. VOPELKOVÁ, D. DIVIŠ, P. ŠTURSA, V.

Originální název

POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA

Český název

POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.

Český abstrakt

Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.

Klíčová slova

pivo, pasteurizace, filtrace, ICP-OES, HPLC, IC

Vydáno

30.03.2018

ISBN

978-80-552-1813-7

Kniha

BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN

Strany od

204

Strany do

211

Strany počet

8

BibTex


@inproceedings{BUT147480,
  author="Jaromír {Pořízka} and Dominika {Vopelková} and Pavel {Diviš} and Václav {Štursa}",
  title="POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA",
  annote="Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.",
  booktitle="BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN",
  chapter="147480",
  howpublished="online",
  year="2018",
  month="march",
  pages="204--211",
  type="conference paper"
}