Detail publikace

Využití organické částice jako nosičů látek s antimikrobiálním a antioxidačním účinkem pro aplikace v potravinářském průmyslu

MATOUŠKOVÁ, P. BOKROVÁ, J. PAVELKOVÁ, R. VYSOKÁ, M. MÁROVÁ, I.

Originální název

Organic particles as delivery systems for complex source of antimicrobial and antioxidant component for food applications

Český název

Využití organické částice jako nosičů látek s antimikrobiálním a antioxidačním účinkem pro aplikace v potravinářském průmyslu

Anglický název

Organic particles as delivery systems for complex source of antimicrobial and antioxidant component for food applications

Typ

abstrakt

Jazyk

en

Originální abstrakt

The presented study was focused on preparation, characterization and application of liposomes and polysaccharides particles as transport systems for natural extracts with high antioxidant and antimicrobial effect.

Anglický abstrakt

The presented study was focused on preparation, characterization and application of liposomes and polysaccharides particles as transport systems for natural extracts with high antioxidant and antimicrobial effect.

Vydáno

07.11.2017

Místo

Praha

Strany od

267

Strany do

267

Strany počet

1

BibTex


@misc{BUT145571,
  author="Petra {Matoušková} and Jitka {Bokrová} and Renata {Pavelková} and Marie {Vysoká} and Ivana {Márová}",
  title="Organic particles as delivery systems for complex source of antimicrobial and antioxidant component for food applications",
  annote="The presented study was focused on preparation, characterization and application of liposomes and polysaccharides particles as transport systems for natural extracts with high antioxidant and antimicrobial effect.",
  chapter="145571",
  howpublished="print",
  year="2017",
  month="november",
  pages="267--267",
  type="abstract"
}