Detail publikace

Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání

BEZDĚKOVÁ, Š. VÍTOVÁ, E. BABÁK, L.

Originální název

Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání

Anglický název

Development of blue cheese aroma during ripening

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Metoda SPME-GC pro analýzu aroma sýra s modrou plísní během zrání

Anglický abstrakt

SPME method for analysis of development of blue cheese aroma during ripening

Klíčová slova

aroma, plísňové sýry

Klíčová slova v angličtině

aroma, blue cheese

Autoři

BEZDĚKOVÁ, Š.; VÍTOVÁ, E.; BABÁK, L.

Vydáno

15. 1. 2003

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

VŠCHT Praha

ISBN

80-86238-31-8

Kniha

Sborník Mléko a sýry 2003

Edice

4

Číslo edice

8

Strany od

25

Strany do

26

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT14478,
  author="Šárka {Bezděková} and Eva {Vítová} and Libor {Babák}",
  title="Vývoj aroma sýra s modrou plísní během zrání",
  booktitle="Sborník Mléko a sýry 2003",
  year="2003",
  series="4",
  number="8",
  pages="25--26",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="VŠCHT Praha",
  isbn="80-86238-31-8"
}