Detail publikace

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

SKLENÁŘOVÁ, K. VÍTOVÁ, E. BUŇKA, F. DIVIŠOVÁ, R.

Originální název

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

Český název

Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů

Typ

abstrakt

Jazyk

cs

Originální abstrakt

U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.

Český abstrakt

U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.

Klíčová slova

Sýrové analogy, SPME, GC, chutnost

Vydáno

06.06.2012

Nakladatel

ČSCH

Místo

Olomouc

Strany od

571

Strany do

571

Strany počet

1

Dokumenty

BibTex


@misc{BUT92750,
  author="Kateřina {Sůkalová} and Eva {Vítová} and František {Buňka} and Radka {Divišová}",
  title="Srovnání analytické a senzorické chutnosti tavených sýrových analogů",
  annote="U vybraných tavených sýrových analogů s přídavkem různých tuků (slunečnicový olej, palmový tuk, kokosový tuk, máslo a koncentrovaný mléčný tuk) byly pomocí SPME-GC identifikovány a kvantifikovány aromaticky aktivní sloučeniny. Zároveň byla provedena senzorická analýza flavouru.",
  address="ČSCH",
  chapter="92750",
  institution="ČSCH",
  number="6",
  year="2012",
  month="june",
  pages="571--571",
  publisher="ČSCH",
  type="abstract"
}